Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.

Oud-leerlingendag, UM-Kafee en UM Barbecue

  • 7 september 2021

Ben je oud-leerling, leerling, ouder of oud-collega? Dan hebben we voor jou nu al enkele data om in je agenda te plaatsen!

Ben je oud-leerling, leerling, ouder of oud-collega? Dan hebben we voor jou nu al enkele data om in je agenda te plaatsen!

UM-Kafee voor oud-leerlingen

Op vrijdagavond 8 oktober organiseren we voor alle oud-leerlingen die minder dan 10 jaar zijn afgestudeerd het UM-Kafee. Ideaal moment om bij te praten met je klasleraren en klasgenoten van toen. Welkom!


Oud-leerlingendag

Op zaterdagnamiddag 9 oktober van 14.30 tot 17.00 uur organiseren wij een oud-leerlingendag voor alle oud-leerlingen die meer dan 10 jaar zijn afgestudeerd. Jubilarissen worden extra in de bloemetjes gezet. We vieren ook de jubilarissen die vorig jaar hun oud-leerlingendag hebben gemist omwille van de covidmaatregelen. Concreet gaat dit over volgende jubilarissen:

2020:

2021:

Kom gezellig bijpraten met je klasgenoten en leraren van toen, snuif de sfeer van vroeger op en kom meer te weten over onze huidige schoolwerking. Geniet van een hapje en drankje in je oude school.

Prijs: € 10 (Receptie en lidmaatschap oud-leerlingenvereniging inbegrepen.)
Graag uw aanwezigheid bevestigen via onderstaand formulier of via communicatie@ursulinenmechelen.be of tel. 015 42 35 42.


UM Barbecue

Van harte welkom op onze UM Barbecue op

Via onderstaand formulier kan u uw bestelling doorgeven (vóór 30 september). U kan kiezen uit drie formules: vlees, veggie of halal. Er is ook de mogelijkheid om ter plaatse een dessert te kopen huisbereid door leerlingen en leraren. 

Opgelet: maximum bubbels van 8 personen toegelaten, kinderen (-12 jaar) niet inbegrepen. Mondmasker is verplicht, behalve wanneer je aan een eigen tafel zit.

Betalen kan ter plaatse met bancontact of cash. Eten kan zowel binnen als buiten.

Van harte welkom. Kom gezellig samen met je hele familie barbecueën! 

Bekijk hier het menu en de prijzen. Inschrijven kan onderaan via het webformulier.