Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

5WZW maakt kennis met werking van zorgboerderij Huppeldepup in Humbeek

  • 6 maart 2024
  • 5de jaar

De leerlingen van 5 Welzijnswetenschappen brachten een bezoekje aan Zorgboerderij Huppeldepup vzw. Op vrijdag 8 maart organiseren zij eveneens een koekjesverkoop voor deze zorgboerderij. Check hier alle details!

Afgelopen dinsdag, 5 maart, brachten de leerlingen van 5 Welzijnswetenschappen een bezoekje aan Zorgboerderij Huppeldepup vzw in Humbeek in het kader van de lessen Community Service Learning. Onze leerlingen vinden dit een ontzettend mooi initiatief en daarom organiseren zij op vrijdag 8 maart een koekjesverkoop. Check hieronder voor alle details!

Zorgboerderij Huppeldepup vzw is een zorgboerderij speciaal uitgerust voor het bezoek van kinderen en volwassenen met een fysieke en/of mentale beperking, voor leerlingen met een time-out of voor werknemers met een burn-out. De boerderij biedt activiteiten en therapie met dieren onder begeleiding aan.

Afgelopen dinsdag gingen onze leerlingen uit het vijfde jaar gingen langs in Humbeek en maakten er kennis met de werking van de zorgboerderij, draaiden mee met het team dagbesteding en mochten meehelpen bij de verzorging van de dieren. Het werd een leerrijke dag waarbij zij het werk op de zorgboerderij met hun eigen ogen konden aanschouwen.

Om dit prachtige initiatief van de zorgboerderij extra te ondersteunen, verkoopt 5WZW komende vrijdag, op 8 maart, tijdens de middagpauze verschillende zoetigheden. Scoor bij hen zelfgemaakte koekjes, cake en snoep en steun op die manier zorgboerderij Huppeldepup!