Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

6KA zet beste beentje voor op jobbeurs in Zaventem

  • 29 februari 2024
  • 6de jaar

De leerlingen van 6KA trokken afgelopen dinsdag naar de luchthaven van Zaventem. Hun bestemming van de dag? Geen warmere oorden, wel de jobbeurs van Aviato!

Onze zesdejaars uit de richting Kantoor trokken afgelopen dinsdag naar de luchthaven van Zaventem. Hun bestemming van de dag? Geen warmere oorden, maar wel de jobbeurs van Aviato in de Skyhall!

De leerlingen van 6KA staken dinsdag de handen uit de mouwen op de Aviato jobbeurs. Aviato, het tewerkstellingscentrum van Brussels Airport, en Jobat organiseerden er voor de derde keer hun jobbeurs. Onze leerlingen hielpen er bedrijven bij het opstellen van standen, verzorgden de catering en ontfermden zich over het onthaal. Zo namen zij zowel de registratie van bezoekers en de infobalie van dit grote evenement met maar liefst 5 000 bezoekers (!) voor hun rekening.

Het werd voor iedereen, zowel voor de leerlingen van 6KA als voor begeleidsters C. Kaivers en K. Huysmans, een drukke, maar ontzettend leerrijke dag. Samen vertrokken zij al omstreeks 07.00 uur ’s morgens richting Zaventem. Het einde van de dag werd voorzien rond 19.00 uur. Van een lange schooldag gesproken!

Ook werd hun Frans flink op de proef gesteld. Het merendeel van de bezoekers op de jobbeurs sprak Frans, waardoor onze leerlingen hun beste Franse vocabulaire moesten bovenhalen. En dat ging très bien!

De taken die onze leerlingen toegewezen kregen, werden door hen fantastisch uitgevoerd.
Dikke pluim voor 6KA voor de inzet en het enthousiasme!