Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

GEANNULEERD – Bubbelbezoeken op afspraak voor toekomstige eerstejaars

  • Vanaf 15 januari 2021

In gezamenlijk overleg hebben de scholen van de Katholieke Scholengemeenschap Regio Mechelen beslist om de bubbelbezoeken te annuleren, alvast tot en met de huidige verlenging van de coronamaatregelen, 1 maart 2021 …

Jullie schreven de voorbije weken massaal in voor een coronaproof bezoek aan onze school. Onze leraren en directieteam stonden enthousiast klaar voor gespreide bezoeken doorheen onze school. We konden niet wachten om jullie persoonlijk en veilig te ontmoeten. 

De scholen van onze scholengemeenschap hadden de geplande bubbelbezoeken zorgvuldig voorbereid, samen met de collega’s van de preventiediensten. De huidige evolutie van de besmettingen, met de erg besmettelijke Britse variant, dwingt echter tot bijsturen.

In gezamenlijk overleg hebben de scholen van de Katholieke Scholengemeenschap Regio Mechelen beslist om de bubbelbezoeken te annuleren, alvast tot en met de huidige verlenging van de coronamaatregelen, 1 maart 2021.

Wij vinden dit heel erg jammer, want we keken er samen met jullie zo naar uit. We begrijpen wel deze gezamenlijke beslissing, gezien de laatste evoluties. Wij stellen jullie graag deze alternatieven voor:

  • Op onze e-infodag kan je alvast de nodige filmpjes en presentaties terugvinden. Wij vullen deze pagina aan met nieuwe beeldmateriaal.
  • Heeft u nu al persoonlijke vragen, dan staan we graag digitaal voor u klaar in enkele digitale chatrooms (via Microsoft Teams), tijdens deze dagen: woensdag 27 januari 2021 en zaterdag 30 januari 2021. Schrijf je in via deze link.
  • Stelt u liever telefonisch vragen? Dat kan via 015 42 35 42 (op weekdagen). 
  • Wil u graag onze nieuwe brochure thuisgestuurd krijgen? Mail ons dan uw postadres door via communicatie@ursulinenmechelen.be.

We hopen op deze manier ons warm Ursulinen Mechelen-gevoel ook naar jullie te kunnen overbrengen. We beseffen ook wel heel goed dat het ‘gevoel’ dat je ervaart wanneer je een school bezoekt belangrijk is in de definitieve schoolkeuze. Van zodra er toestemming is om jullie te ontvangen, zullen we die kans onmiddellijk grijpen en verwittigen we jullie zo snel mogelijk.