Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

AMAi!

  • 10 december 2019
  • Mode

De leerlingen van 1 Mode A uit het 7de jaar modespecialisatie -en trendstudie hebben de kans gekregen een prachtige etalage uit te werken op een wel heel unieke plek.

Elke Mechelaar kent wel de twee torentjes voor de hoofdingang van de kruidtuin. In het nabije verleden deden ze meestal dienst als koffiebar of dergelijke. Vandaag wordt 1 van de 2 torentjes warm gehouden door de mensen van ‘AMAI’.

AMAi is een werking van de stad Mechelen die mensen op vrijwillige basis arbeid aanbiedt in combinatie met zorg. De naam komt van ArbeidsMatige Activiteiten, een omschrijving die de Vlaamse overheid hanteert voor deze specifieke werking.

Deze werking is sinds kort begonnen met een naaiatelier. Je kan de duurzame producten van AMAi kopen een democratische prijzen. De producten zelf werden al verkocht in hun eigen winkel op het binnenplein van het stadhuis, maar binnenkort dus ook in het torentje aan de kruidtuin. 

We kregen de vraag van AMAi om de visualisatie van dit nieuwe winkeltje zelf uit te werken. Dat hebben de leerlingen van mode dan ook schitterend gedaan. 

Kom gerust het resultaat zelf bewonderen!