Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

Anonieme brief, dank je wel!

  • 14 februari 2020
  • 1ste jaar
  • 2de jaar
  • 3de jaar
  • 4de jaar
  • 5de jaar
  • 6de jaar
  • 7de jaar
  • Mode

Op Valentijnsdag kregen wij …

Op Valentijnsdag kregen wij deze mooie anonieme boodschap van een leerling uit 4 ASO. Hartverwarmend, dank je wel!

“Beste directie, secretariaatsmedewerkers en personeelsteam

Deze brief is als bedankje voor wat jullie doen voor de school. Heel jullie team is geweldig! Vaak worden jullie een beetje vergeten, merk ik. Niet alleen de directie, maar het hele schoolteam naast de leraren. Natuurlijk zijn de leraren ook goed, maar zij krijgen dat vaker te horen. Dus met andere woorden wil ik jullie bedanken. Toen ik vorig jaar via de oude ingang naar school ging, stond er elke ochtend een superlieve, opgewekte mevrouw aan de poort (nu nog, maar ik neem de andere ingang). Elke ochtend maakte ze mijn dag een beetje fleuriger met een lach en een goedemorgen. Het is misschien niet veel, maar het ging (gaat) niet onopgemerkt voorbij.

Tijdens de 2de middagshift hoef ik zelfs mijn naam niet te zeggen. De vriendelijke meneer kent al onze namen. Ongelooflijk! Zelfs wanneer ik over mijn limiet ben met mijn restaurantkaart ziet hij het door de vingers.

Zo zijn er nog veel meer kleine dingen die mijn tijd op deze school echt een pak fijner maken. Soms sta ik er van versteld hoe lief en vriendelijk jullie zijn, ondanks dat veel leerlingen dit niet zijn. Ook wanneer er conflicten ontstaan, weten jullie wat te doen en staan jullie er toch maar weer voor de leerlingen. En ja, natuurlijk is dat jullie job, maar dat wil niet zeggen dat het geen bedankje verdient of dat de manier waarop jullie het doen niet geapprecieerd mag worden.

Als laatste wil ik het onderhoudspersoneel en keukenpersoneel bedanken om altijd met een lach rond te lopen en te helpen waar nodig. Super bedankt! Wat jullie allemaal doen, maakt mij (en hoogstwaarschijnlijk vele andere leerlingen) het leven toch een beetje beter.

Een anonieme leerling uit 4 ASO.”