Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

Bravo Jelle!

  • 2 juli 2024
  • 1ste jaar
  • 2de jaar
  • 4de jaar

Jelle (4GLAç) nam dit schooljaar deel aan de wedstrijd van de internationale Richard III Society. Hij schreef daarvoor een essay rond Shakespeariaanse propaganda. Jelle behoorde misschien niet tot winnaars van de wedstrijd, maar kreeg inhoudelijk een mooie en waardevolle feedback en ook een certificaat …

Jelle (4GLAç) nam dit schooljaar deel aan de wedstrijd van de internationale Richard III Society. Hij schreef daarvoor een essay rond Shakespeariaanse propaganda. De wedstrijd richt zich eigenlijk op leerlingen uit het 5de of 6de middelbaar. Toch nam Jelle vrijwillig deel! In het kader van onze projecten voor cognitief sterke leerlingen werkte Jelle onder leiding van zijn leraren geschiedenis (mevr. De Weerdt) en Engels (mevr. Luyten) tijdens de geschiedenislessen een jaar lang gepassioneerd aan zijn Engelstalig onderzoek. Om hier voldoende tijd aan te kunnen besteden, verwerkte hij de leerstof van geschiedenis zelf versneld. 

Jelle behoorde misschien niet tot winnaars van de wedstrijd, maar kreeg inhoudelijk een mooie en waardevolle feedback en ook een certificaat.

Jelle kreeg van ons ook een certificaat voor het aangaan van een uitzonderlijke cognitieve uitdaging. Ook Janne (2GLA) en Nand (1H) kregen dit “ExtracurriculUM” certificaat. Janne combineerde 2GLA met richtingsvakken van 3HUM. En Nand combineerde 1H met het basisoptievak van 2STEM.

Dikke proficiat allemaal!