Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

De landenbeurs van 2MT

  • 26 januari 2024
  • 2de jaar

Italië, Marokko, Brazilië… De leerlingen van 2 MT organiseerden een landenbeurs voor de eerstejaars. Op een creatieve manier stelden zij de cultuur, geografie en tradities van hun zelfgekozen bestemming voor, inclusief enkele heerlijke gerechtjes.

Italië, Marokko, Zweden, Brazilië… De leerlingen van 2 Moderne Talen en Wetenschappen organiseerden afgelopen dinsdag en vrijdag een landenbeurs voor onze eerstejaars. Op een creatieve manier stelden zij de cultuur, de geografie en de tradities van hun zelfgekozen bestemming voor, inclusief enkele heerlijke gerechtjes.

De afgelopen weken deden de leerlingen van 2MT in groepjes research naar een bepaald land. Hiervoor kregen zij volledig carte blanche en dat resulteerde in een gevarieerd aanbod aan bestemmingen. De tweedejaars verzamelden informatie over de cultuur, de geografie, de tradities en de typische gerechten van dat land. Afgelopen week, op dinsdag en vrijdag om precies te zijn, vond dan de uiteindelijke landenbeurs plaats waar zij hun landen presenteerden aan de leerlingen van het eerste jaar.

Herken jij alle landen op de foto’s?