Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

Fantastische SHOW21!

  • 22 juni 2021
  • 7de jaar
  • Mode

Het einde van een volledig schooljaar onder coronamaatregelen is in zicht. De studenten van Mode die nu afstuderen hebben anderhalf jaar van hun 2-jarige modeopleiding onder een corona-regime geleefd. De studenten waren daarom enorm blij dat ze hun gestileerde creaties en collecties aan het grote publiek in ’echte’ 3D konden showen. Onze studenten toonden hun ontwerpen in maar liefst 5 volledig uitverkochte shows! Een groot succes …

Het einde van een volledig schooljaar onder coronamaatregelen is in zicht. De studenten van Mode die nu afstuderen hebben anderhalf jaar van hun 2-jarige modeopleiding onder een corona-regime geleefd. De studenten waren daarom enorm blij dat ze hun gestileerde creaties en collecties aan het grote publiek in ’echte’ 3D konden showen. Onze studenten toonden hun ontwerpen in maar liefst 5 volledig uitverkochte shows! Een groot succes!

Gedeconstrueerde mantels afgewerkt met een matching gymbag. Ondersteboven van silhouetten met transparante nude en witte jurken, hoeden en handschoenen leverden prerafaëlitische plaatjes op. Historische onderkleding zoals hoepelrokken kregen een nieuw leven als bovenkleding.

Een trendy gestyled silhouet geïnspireerd op de bloemsierkunst. Geen Flower Power, maar wel een bombardement van kleur! Of een een jurk beschilderd, bedrukt of bewerkt met een print uit de abstracte schilderkunst.

Onze studenten Mode maakten ook een reeks prachtige feestelijke en aparte silhouetten voor de woordopleiding van het Mechelse conservatorium, die haar 100ste verjaardag vierde (hiep hiep hoera!).

Dikke proficiat aan onze studenten van Mode en hun leraren voor de prachtige outdoor show! In het bijzonder een oprechte dankjewel aan mevr. Catherine Van den Bossche, coördinator van de opleiding Mode.

Met dank aan Colomaplus (afdeling fotografie) voor de foto’s.

In de pers:

Klik op de afbeelding en lees het artikel van HLN.
Klik op de afbeelding en lees het artikel van het Nieuwsblad.
Klik op de afbeelding en lees het artikel van GVA.