Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

Fijn weerzien met oud-leerlingen

  • 11 oktober 2021

We waren heel erg blij dat we het voorbije weekend onze traditionele oud-leerlingenbijeenkomsten opnieuw mochten organiseren! Op vrijdagavond 8 oktober verwelkomden we onze oud-leerlingen die minder dan 10 jaar zijn afgestudeerd op het UM-Kafee. Maar liefst 250 oud-leerlingen …

We waren heel erg blij dat we het voorbije weekend onze traditionele oud-leerlingenbijeenkomsten opnieuw mochten organiseren!

Op vrijdagavond 8 oktober verwelkomden we onze oud-leerlingen die minder dan 10 jaar zijn afgestudeerd op het UM-Kafee. Maar liefst 250 oud-leerlingen kwamen graag even terug onze schoolpoort binnenwandelen en maakten een babbeltje met elkaar en hun oud-leraren!

Op zaterdagmiddag 9 oktober vierden we de jubilarissen (50, 40, 25 en 10 jaar afgestudeerd) van het jaar 2020 en 2021. Heel wat klasgenoten vonden elkaar terug en haalden heel wat herinneringen op. Een dikke proficiat aan oud-leerling Klaartje Moens die maar liefst 70 jaar afgestudeerd is. En een bijzondere dankjewel aan oud-directeur én oud-leerling Ria Janssens die op elke oud-leerlingendag aanwezig is.