Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

Kerstgeschenkjes tijdens oudercontact

  • 16 december 2022
  • 6de jaar
  • 7de jaar

Ben je nog op zoek naar een kerstgeschenkje? Dan hebben onze mini-ondernemingen en studentenbedrijven dé oplossing voor jou!

Ben je nog op zoek naar een kerstgeschenkje? Dan hebben onze mini-ondernemingen en studentenbedrijven dé oplossing voor jou! Tijdens het oudercontact op donderdag 22 december kan je een kerstgeschenkje aankopen of afhalen tussen 16.30 uur en 19.30 uur.

We laten je even kennismaken met onze mini-ondernemingen en studentenbedrijven van dit schooljaar. De mini-ondernemingen worden gerund door leerlingen van 6 EMT/EWI en 6HA, de studentenbedrijven door de leerlingen van 7 Business support.

De leerlingen van de mini-onderneming “Merakki” verkopen sleutelhangers, bladwijzers, onderzetters … die ze maken met resin (een soort epoxy dat ze mengen met hars en versieren met kleurtjes, glitters, bloemetjes …).


Wil je graag een mandje met fantastische producten uit een bepaald land (Italië, China en Engeland)? Dan ben je aan het juiste adres bij “International Gift Baskets”. Je kan op voorhand je bestelling plaatsen en afhalen tijdens het oudercontact op 22 december. Een ideaal kerstgeschenk toch?


De mini-onderneming “Mini-League” organiseert zaalvoetbaltoernooien. Houd onze website in de gaten, want binnenkort komt er een toernooi aan!


Vijf leerlingen van 6 Accountancy & IT vormen het team van “REB-IT”. Ze ontwikkelen websites, maar kunnen ook coachen op vlak van marketing. Een website op maat nodig? IT-support? Contacteer dan deze leerlingen!


Een stijlvolle website of een nieuw business kaartje nodig? Of hulp nodig op vlak van digital marketing? Deze leerlingen van “Under-Web” (6 Accountancy & IT) helpen je graag op weg!


“Unies Gifties” is een studentenbedrijf van 3 studenten uit het 7de jaar Business Support. Ze verkopen 3 unieke geschenkmandjes: één voor vrije tijd, één om te relaxen en één om je kooktalent naar boven te brengen. Ze verkopen hun geschenkmandjes tijdens het oudercontact op donderdag 22 december.


De leerlingen van “Yeba” (7 Business support) zorgen voor lichtpuntjes tijdens de donkere winteravonden. Ze verkopen kaarshouders met allerlei kleuren kaarsen in.


Misschien wil je je kerstfeestje wel op foto vastleggen? Dan heeft het studentenbedrijf “Pose it!” (7 Business support) voor jou de oplossing. Je kan bij hen een photobooth huren en ook bijhorende accessoires om je foto’s te pimpen! Eén of meerdere toffe familiefoto’s op kerstavond? Contacteer het team van Pose it!