Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

Leerling Mode in de kijker!

  • 15 maart 2023
  • Mode

Ines is een enthousiaste studente van 2 Mode (Se-n-Se-jaar ‘creatie en patroonontwerpen’). Ze deed vorig schooljaar stage bij Opera Ballet Vlaanderen. Een indrukwekkende ervaring …

Ines is een enthousiaste studente van 2 Mode (Se-n-Se-jaar ‘creatie en patroonontwerpen’). Ze deed vorig schooljaar stage bij Opera Ballet Vlaanderen. Een indrukwekkende ervaring!

“Op mijn stage bij Opera Ballet Vlaanderen heb ik kunnen proeven van het werkleven in een atelier. Zelf dans ik al sinds dat ik klein ben en vond het heel fijn om mijn passie dans te kunnen combineren met mode. Ik werkte mee aan de productie van het Mozart concert Arias. Deze bevatte historische kostuums en hadden heel veel details en kostbare stoffen. Ik heb geleerd om heel precies en juist te werken. Aan elk kledingstuk werd er ook heel veel aandacht besteed waardoor deze er stuk voor stuk prachtig uitzagen! Op de foto zie je een gilet waar ik zelf de roosjes met de hand mocht vastnaaien!”

Wil je zelf ook graag de modewereld ontdekken? Heb je interesse om Mode te studeren in UM?

Op zaterdag 6 mei 2023 organiseren we een infodag met inschrijvingen op onze campus Mode (Kardinaal Mercierplein 1 in 2800 Mechelen). Welkom tussen 10.00 en 16.00 uur!