Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

Oud-leerlingen

  • 13 december 2019

Onze school levert kwaliteit af en dat zien we geregeld uit het nieuws dat we krijgen van oud-leerlingen.

De thesis van oud-leerlinge Eva Wachtelaer (2014, WWI, biomedische wetenschappen UA) ’Hoe roest in de hersenen kan leiden tot de ziekte van Alzheimer’ is momenteel genomineerd voor de Eos Vlaamse scriptieprijs. Het publiek kan mee bepalen wie wint door te stemmen op 1 van de 5 genomineerden. Stemmen jullie mee op Eva? Proficiat en succes Eva!

https://www.eoswetenschap.eu/scriptieprijs2019

Sander Bougrine, oud-leerling uit de studierichting Boekhouden-Informatica (2016), won met de wedstrijd City Hacks in Brugge de prijs van ‘Toepassing met het meeste potentieel’. Tijdens deze 24u-hackaton krijgen Brugse bedrijven en studenten de kans om op basis van open data creatieve en innovatieve digitale toepassingen te ontwikkelen.

Sander studeert Toegepaste Informatica (Computer & Cyber Crime Professional) aan de Hogeschool West-Vlaanderen. Samen met een team werkte hij binnen de 24 uur een concept uit die cultuur interessanter en interactiever kan maken. Ze ontwikkelden een app die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld tijdens een theatervoorstelling het publiek mee te laten beslissen hoe een bepaalde voorstelling verloopt. Op deze manier krijgt het publiek een interactieve ervaring! Je kiest welk nummer een artiest moet spelen of waar een acteur zich moet verstoppen … We zijn enorm trots op Sander! Proficiat!