Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

Plechtige huldiging voor laureaten van Taaltrofee-wedstrijd

  • 12 maart 2024
  • 4de jaar

Bij de Taaltrofee-wedstrijd eindigden enkele leerlingen van onze school bij de best scorende 5 procent van Vlaanderen. Alle Taaltrofee-laureaten werden afgelopen vrijdag gehuldigd. Nogmaals proficiat!

Afgelopen vrijdag huldigden de leraren Nederlands de laureaten van de Taaltrofee, een Nederlandse spellingsproef voor vierdejaars secundair onderwijs. Alle klassen uit het vierde jaar doorstroom namen hieraan deel, maar geen enkele leerling stootte uiteindelijk door naar de volgende ronde van de wedstrijd. Niet getreurd: enkele leerlingen van onze school eindigden wel bij de best scorende 5 procent van Vlaanderen.

Op vrijdag 8 maart werden alle laureaten van de Taaltrofee in de bloemetjes gezet. De vakgroep Nederlands hield een korte speech en gaf nadien de drie best scorende leerlingen van elke klas – opgelet: er komt een leuke woordspeling aan – een zakje ‘taaltoffeetjes‘.

Zoals bij elke huldiging vond er op het einde nog een officieel fotomoment plaats met de leerling met de hoogste score: Jelle Wollants uit 4GLAƧ. Voor zijn knappe prestatie kreeg Jelle dan ook een oorkonde van P. Geerolf en de leraren Nederlands (die voor de plechtigheid zelfs prachtige gala-outfits aantrokken).

Proficiat aan Jelle en alle andere Taaltrofee-laureaten uit het vierde jaar!