Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

VOLZET – SHOW21 | bestel hier je kaarten!

  • 2 juni 2021

Welkom op onze fantastische SHOW21 van onze studenten Mode. De show vindt plaats op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni 2021 …

Welkom op onze fantastische SHOW21 van onze studenten Mode. De show vindt plaats op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni 2021.

Het zal een outdoor show zijn die plaatsvindt aan De Loods in Mechelen, beschut tegen de regen. Er zijn slechts een beperkt aantal mensen per show toegelaten.

Mondmaskers zijn verplicht gedurende heel het evenement, ook voor kinderen jonger dan 12 jaar. Het is een zittend evenement ingericht per bubbels van 2 personen. Samenzitten met een groep van meer dan 2 personen is helaas niet mogelijk. Gelieve hier rekening mee te houden. We hopen er op deze manier voor iedereen een fijn én coronaproof evenement van te maken!

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar per bubbel (= 2 personen). Per bubbel betaal je € 20. Zitplaatsen worden op voorhand bepaald en zullen worden ingedeeld per bubbel. Jouw reservatie is pas geldig na het betalen van de kaarten. Je ontvangt binnen de drie werkdagen na het invullen van onderstaand formulier een mailtje met meer details omtrent de betaling. Kaarten moeten worden afgehaald aan de kassa (met nummering).