Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.

Vakken

Godsdienst 2
Lichamelijke opvoeding 2
PAV en zakelijke communicatie 5
Frans 3
Engels 2
Stage 8
Studentenbedrijf 4
Klantgericht handelen 2
Seminarie internationalisering 1
Informatica 5

Kantooradministratie en gegevensbeheer (Business support)

Een richting voor jou?

Klik hier om de folder van het 7de specialisatiejaar Kantooradministratie en gegevensbeheer (Business support) te lezen.

In het 7de specialisatiejaar Business support krijg je een grondige en praktijkgerichte voorbereiding op het profiel van onthaalmedewerker of commercieel medewerker, zowel via de lessen op school als via het studentenbedrijf en de bedrijfsstages (werkplekleren). Deze eenjarige opleiding streeft vooral praktische kennis na door het aanleren van doelgerichte en specifieke vaardigheden en toepassingen.

Je leert vlot communiceren in het Nederlands, Frans en Engels. Daarnaast leer je verschillende softwarepakketten geïntegreerd gebruiken. Je volgt klanten, orderverwerkingen, leveranciers en bestellingen op. Je komt meer te weten over verkooptechnieken, klantenservice en ondersteunen van e-commerce.

Bedrijfsstages bieden de mogelijkheid om op een intensieve manier kennis te maken met het bedrijfsleven. Door het opzetten van het studentenbedrijf kan je de opgedane kennis in de praktijk toepassen. We organiseren ook een buitenlandse administratieve stage in Londen en Edinburgh (Capital Calling).terug naar studieaanbod