Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

Vakken

Latijn (incl. Flex L@b) 4
Code & Learn L@b 1
STEM FOR ALL 10
Wiskunde 4
Techniek 2
Natuurwetenschappen 2
Aardrijkskunde 2
TALEN 8
Nederlands 4
Frans 3
Engels 1
SOCIAAL EN CULTUREEL 5
Geschiedenis 1
Godsdienst 2
Mens en samenleving 2
SPORTIEF EN CREATIEF 4
Sport 2
Beeld 1
Muziek 1

1ste jaar: talentmodule Latijn-STEM

Een richting voor jou?

Heb je een brede interesse en een goed geheugen? Hou je veel van taal, geschiedenis en cultuur, maar ook van redeneren, verbanden leggen, analyseren en wiskunde? Dan ben je aan het goede adres in onze talentmodule Latijn-STEM. Latijn is heus geen ‘dode’ taal. Integendeel, Latijn is ‘hip’ en ‘springlevend’!

Is je interesse aangewakkerd? Ben je nieuwsgierig naar deze talentmodule? Maak dan zeker deze digitale escape room die onze leraren Latijn speciaal voor jou maakten! Zoek je weg door het labyrint en maak de toffe opdrachtjes! Succes!

 terug naar studieaanbod

Jouw toekomst!

In het 2de jaar kan je binnen de talentmodule Latijn (5 uur) kiezen om daarbovenop 2 uur een extra talent te ontplooien. Boeit de Griekse taal en cultuur jou, dan is Latijn-Grieks iets voor jou. Ben je eerder geïnteresseerd in een wiskundig-wetenschappelijke uitdaging, dan is Latijn-STEM je beste keuze. Of weet je het nog niet zo goed en pluis je liever zowel Nederlands, Frans als wiskunde verder uit, dan kan je 2 uur ‘flex-l@bben’.

In de 2de graad kan jij alle richtingen uit: Latijn-wiskunde, Latijn-talen, Latijn-Grieks of alle andere richtingen die we aanbieden.