Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.

Vakken

Economie & welzijn 2
Flex L@b 2
Code & Learn L@b 1
Wiskunde 4
Techniek 2
Natuurwetenschappen 2
Aardrijkskunde 2
Nederlands 4
Frans 3
Engels 1
Geschiedenis 1
Godsdienst 2
Mens en samenleving 2
Sport 2
Beeld 1
Muziek 1

1ste jaar: talentmodule Economie & Welzijn

Een richting voor jou?

Interesse in de bedrijfswereld? Of hoe je een ondernemend project op poten zet te beginnen bij je eigen talenten en te eindigen bij kostenberekening, affiches maken, winstberekening, bestelformulieren opmaken, mailen naar potentiële klanten? Organiseer je graag? Zorg je graag voor anderen? In deze talentmodule kom je alles te weten over economie, reclame, marketing maar ook over voeding, psychologie en andere humane wetenschappen. Je maakt zo kennis met de thema’s uit de basisopties ‘Economie en Organisatie’ en ‘Maatschappij en Welzijn’.terug naar studieaanbod

Jouw toekomst!

In het 2de jaar kan je kiezen voor de talentmodule Economie & Organisatie of de talentmodule Maatschappij & Welzijn. Je krijgt er ook 2 uur Flex L@b om je kennis van wiskunde, Frans of Nederlands bij te spijkeren of te verdiepen.

Na de 1ste graad kan je aansluitend op deze talentmodule kiezen voor een economische studierichting of een menswetenschappelijke studierichting in de 2de graad. Of je kiest een van de andere studierichtingen in UM.