Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

Terugblik naar een fantastische Erasmus+ stage in Dublin

  • 3 juli 2024
  • 7de jaar

7 leerlingen uit de richting 7 Kantooradministratie en Gegevensbeheer liepen het afgelopen schooljaar stage in Dublin, de bruisende en bedrijvige hoofdstad van Ierland, in het kader van ons Erasmus+ project “UM in Europe”, gefinancierd door de Europese Unie. Na een grondige voorbereiding, volbrachten zij gedurende twee weken een stage in Dublin …

7 leerlingen uit de richting 7 Kantooradministratie en Gegevensbeheer liepen het afgelopen schooljaar stage in Dublin, de bruisende en bedrijvige hoofdstad van Ierland, in het kader van ons Erasmus+ project “UM in Europe“, gefinancierd door de Europese Unie. Na een grondige voorbereiding, volbrachten zij gedurende twee weken een stage in Dublin. Ze werden aan het werk gezet in bedrijven zoals bv. een hotel of een sportwinkel.

Al onze stagiairs kregen van hun stagementoren ter plaatse een lovend eindverslag. Ze werden geprezen om hun professionele attitudes, hun klantgerichte aanpak, hun leergierigheid, en hun talenkennis.

Naast hun diploma secundair onderwijs behaalden zij daarom ook een Europass Mobiliteit. Dit certificaat registreert, erkent en valideert de vaardigheden en competenties die zijn verworven tijdens hun stage in het buitenland. Bovenop hun diploma geeft het hen een extra troef om zich te onderscheiden en hen meer kansen te bieden op de arbeidsmarkt. Dikke proficiat!

We blikken graag nog eens terug op hun fantastische Erasmus+ stage met een fotoverslag!