Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

UM trekt eropuit: onze leerlingen op bedrijfsbezoek bij Aldi en Nike

  • 7 februari 2024
  • 4de jaar
  • 5de jaar
  • 6de jaar

De leerlingen van 4 ORL bezochten vorige dinsdag het distributiecentrum van Aldi. Verschillende vijfde- en zesdejaars trokken diezelfde dag naar Laakdal voor een rondleiding op de duurzame campus van Nike.

Vorige week stond er voor de leerlingen van 4 ORL, 5 OOS en 6 KA een interessante uitstap op de planning. Ooit al eens een magazijn van Nike of distributiecentrum van Aldi gezien? Deze klassen mochten het van dichtbij aanschouwen.

De leerlingen van 4 Organisatie en Logistiek zakten op dinsdag 30 januari af naar Zemst. Daar bezochten zij het distributiecentrum en de winkel van Aldi. Zowel in het verdeelcentrum als in de winkel namen de medewerkers van Aldi uitgebreid de tijd om onze leerlingen de werking op de logistieke werkvloer haarfijn uit te leggen.

Onze school wil de medewerkers van Aldi uitdrukkelijk bedanken om onze vierdejaars op deze manier te woord te staan en van de praktijk te laten proeven!

Via het LITC, Logistiek Innovatie- en Training Centrum, dat verbonden is aan het Europees distributiecentrum van Nike in Laakdal krijgt onze school elk jaar het mooie aanbod om ons verder in de logistieke sector te verdiepen. Afgelopen donderdag, op 1 februari, kregen de leerlingen van 5 Onthaal, Organisatie en Sales in de voormiddag een rondleiding op de duurzame campus en een presentatie over de werking van het Europees Logistiek Center. De zesdejaars uit de richting Kantoor mochten één van hun magazijnen, The Court, bezoeken. In de namiddag werden alle leerlingen verdeeld in kleine groepjes om een aantal interactieve leerspellen te spelen.

Zoals ieder jaar is Ursulinen zeer dankbaar voor het hartelijke ontvangst en de fijne rondleiding door het gemotiveerde team op de campus!