Een goede, stevige en degelijke basis om te starten in het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.
We dagen je uit om meer uit jezelf te halen en je op school ook 'thuis' te laten voelen.

Info en inschrijvingen Mode

  • 22 maart 2021

Heb jij interesse om onze tweejarige opleiding Mode te volgen? Plan een infomoment met bezoek op afspraak op zaterdag 8 mei of zaterdag 5 juni.

Heb jij interesse om onze tweejarige opleiding Mode te volgen?
Plan een infomoment met bezoek op afspraak op zaterdag 8 mei of zaterdag 5 juni.

In onze unieke tweejarige opleiding Mode ontwikkel je jezelf op vele vlakken zodat je een sterke basis hebt om te starten in de modesector.

In het 7de specialisatiejaar ‘Modespecialisatie en trendstudie’ verwerf je de competenties van een modellenmaker. Je leert vaardigheden en technieken die bepalend zijn voor het maken van kleding. Je zal patronen leren tekenen en bewerken. Je ontwerpt ook accessoires en leert observeren, analyseren en creëren. Je werkt met verschillende stoffen en materialen en gaat creatief aan het werk.

Het 7de jaar is een prima voorbereiding op de Se-n-Se ‘Creatie en patroonontwerpen’, waarin je wordt klaargestoomd tot een creatieve
patroonontwikkelaar en stylist. Je ontwerpt je eigen collectie en presenteert deze op een eigentijdse manier. Je communiceert via moodboards, gaat ontwerpen, schetsen, mouleren en experimenteren.

Meer informatie over onze opleiding Mode vind je hier.

Benieuwd naar getuigenissen van huidige leerlingen? Lees ze hier.

Vul het webformulier hieronder in en plan een bezoek op afspraak. Je krijgt enkele werkdagen na het invullen van dit webformulier een mailtje met meer praktische informatie en een concreet afspraakuur. Welkom!